Pește Prăjit La Cuptor
Peștele prăjit la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 320 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $5.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de boia de ardei, praf de usturoi, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Pește "prăjit" la cuptor, Pește Prăjit La Cuptor, și Pește "prăjit" la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron puțin adânc; se amestecă bine.
Bateți împreună Zara și oul într-un alt castron puțin adânc.
Combinați firimituri de cracker, boia de ardei și 1/4 linguriță de sare pe un platou mic.
Clătiți peștele; se usucă. Dragă pește în amestec de făină; apoi înmuiați în amestec de zară și dragă în amestec de firimituri.
Înveliți o tigaie cu jeleu uniform cu ulei; se introduce la cuptor 3 minute sau până când este foarte fierbinte.
Scoateți tigaia din cuptor; puneți rapid peștele pe tigaie.
Coaceți la 450 timp de 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți din cuptor și presărați cu 1/4 linguriță de sare.
Serviți imediat cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.