Pește Prăjit Cu Sos De Ierburi Marocane

Pește Prăjit Cu Sos De Ierburi Marocane
Peștele prăjit cu sos de ierburi marocane este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 827 calorii, 86G de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $16.43 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de frunze de pătrunjel, halibut, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Încercați Pește Prăjit Cu Sos De Ierburi Marocane, Burritos marocan cu sos de ierburi Tahini, și Frigarui de pui marocan cu sos de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie sau blender purează coriandrul, pătrunjelul, usturoiul, sucul de lămâie, boia de ardei, chimenul, cayenne, 3 linguri de ulei și sare și piper la taste.In o tigaie Încălzește 1 inch din uleiul suplimentar la 191° pe un termometru cu grăsimi adânci, dragează peștele în făină, scuturând excesul și în ulei prăjește-l, întorcându-l o dată, timp de 1-1/2 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați peștele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, împărțiți-l între 2 farfurii și stropiți sosul peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții1
Scor De Sănătate65
Revista