Peștele prăjit cu sos de ierburi marocane este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 827 calorii, 86G de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $16.43 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de frunze de pătrunjel, halibut, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Încercați Pește Prăjit Cu Sos De Ierburi Marocane, Burritos marocan cu sos de ierburi Tahini, și Frigarui de pui marocan cu sos de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie sau blender purează coriandrul, pătrunjelul, usturoiul, sucul de lămâie, boia de ardei, chimenul, cayenne, 3 linguri de ulei și sare și piper la taste.In o tigaie Încălzește 1 inch din uleiul suplimentar la 191° pe un termometru cu grăsimi adânci, dragează peștele în făină, scuturând excesul și în ulei prăjește-l, întorcându-l o dată, timp de 1-1/2 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De Susan
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați peștele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, împărțiți-l între 2 farfurii și stropiți sosul peste el.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.