Pește Prăjit Cu Chili-Chimen

Pește Prăjit Cu Chili-Chimen
Peștele prăjit cu Chili-chimen ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 532 calorii, 54g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de chimen măcinat, crenguțe de coriandru, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pan-Fried Chimen-Chile Crusted Pește, Pește prăjit marinat în usturoi, oțet, Oregano și chimen, și Varză de Bruxelles prăjită crocantă cu sos de pește chili al mamei.

Instrucțiuni

1
Presărați generos fileurile de pește pe toate părțile cu sare grosieră; lăsați să stea 30 de minute. Clătiți peștele pentru a îndepărta sarea și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Așezați ouăle și masa matzo în boluri mari de mică adâncime separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă pudra de chili, chimenul, piperul negru și 1/2 linguriță sare grosieră într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
Sare GrosierăSare Grosieră
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați pește generos cu amestec de pudră de chili. Scufundați peștele în ouă, apoi în făină matzo, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
OuăOuă
PeștePește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Transferați peștele pe hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, prăjiți peștele într-un singur strat până când este doar opac în centru și maro auriu, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați peștele pe prosoape de hârtie și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Aranjați peștele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
9
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista