Pește prăjit cu Charmoula, roșii și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,37 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 534 calorii, 40g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, chile, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Încercați Pește la cuptor cu cartofi prăjiți, roșii și sos Salmoriglio, Pește fiert cu Chili cu roșii și cartofi, și Pește prăjit cu cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți fundul unei tigaie foarte mare. Aranjați cartofii într-un strat ușor suprapus în tigaie; stropiți cu ulei și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Întindeți roșiile peste cartofi, stropiți cu ulei și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
4
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 50 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și crocanți pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, într-un mortar, bateți usturoiul, câțiva căței odată, cu puțină sare până se piure bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
6
Adăugați chile și lira într-o pastă. Se amestecă în 1/4 cană de ulei și se transferă pasta într-un castron mediu. Se amestecă coriandrul, sucul de lămâie, chimenul, ardeiul și restul de 1/2 cană de ulei. Se condimentează cu sare. (Alternativ, amestecați toate ingredientele sosului charmoula într-un mini robot de bucătărie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Ulei Vegetal
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Tăiați partea pielii fileurilor de pește de 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
8
Transferați fileurile de pește, cu pielea în jos, pe o foaie mare de copt cu margini și acoperiți peștele cu jumătate din sosul charmoula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 30 de minute.
10
Când cartofii sunt fragede, așezați fileurile de pește, cu pielea în jos, deasupra și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 12 minute sau până când peștele este doar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei cu charmoula rămasă pe lateral.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.