Pește Prăjit Cu Bere
Peștele prăjit cu bere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $1.21 pe portie. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Pește Prăjit Cu Bere, Wisconsin Bere Ponosită Pește Prăjit, și Pește Bătut Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei la adâncimea de 3 inci într-un cuptor olandez mare; se încălzește la 36
Între timp, presărați pește cu sare și piper.
Bateți împreună făina și următoarele 2 ingrediente într-un castron mare.
Bateți în bere și sos fierbinte. Scufundați peștele în aluat, permițând scurgerea excesului de aluat.
Coborâți ușor peștele în ulei fierbinte folosind clești (pentru a împiedica peștele să se lipească de cuptorul olandez). Prăjiți peștele, în 4 loturi, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Puneți peștele prăjit pe o grătar într-o tigaie cu jeleu; păstrați cald într-un cuptor de 200 până când este gata de servit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.