Pește Prăjit

Peștele prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 1751 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 33 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Un amestec de pudră de muștar, piper cayenne, făină nealbită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de malț, puteți urma acest fel principal cu Tort Pavlova cu fructe de padure si crema ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ New England Fish Fry, Carne de vită și Broccoli, și Pui și Broccoli se amestecă.
Instrucțiuni
Echipament Special: 3 cutii de plăcintă de unică folosință
Se toarnă 2 inci de ulei vegetal într-o tigaie mare.
Puneți tigaia peste arzătorul mare și încălziți uleiul la foc mediu. Pentru a verifica dacă uleiul este suficient de fierbinte, aruncați un cub de pâine albă de 1 inch. Pâinea ar trebui să se rumenească într-un număr de 40.
Tăiați codul în 4 porții, porții de 6 până la 8 uncii și condimentați cu sare și piper.
Așezați câteva linguri de făină într-o formă de plăcintă.
Combinați oul și apa în al doilea staniu. Condimentați firimiturile de pâine simple și muștarul și cayenne în a treia cutie. Înveliți peștele în făină, apoi ou și apoi pesmet. Puneți ușor peștele acoperit în ulei fierbinte și prăjiți 5 minute pe fiecare parte până la o culoare maro aurie medie.
Când peștele este uniform auriu peste tot, îndepărtați și scurgeți pe saci de hârtie maro.
Sugerat: 3 cutii de plăcintă de unică folosință .
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.