Pește Peste Un Pat De Spanac
Pește peste un pat de spanac este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 6,65 USD pe porție. O porție conține 580 calorii, 62g de proteine, și 36g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați spanac, file de pește, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Pește de tigaie cu spanac, Plăcintă Cu Pește Cu Spanac Phyllo, și Fileuri de pește brânză cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fileurile de pește cu chimen și cimbru și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați puțin ulei și untul într-o tigaie fierbinte și prăjiți 3-4 minute pe prima parte. Aveți la îndemână capacul tigaiei.Când întoarceți partea, așteptați două minute și adăugați pumnii de spanac deasupra peștelui în timp ce încă se gătește și adăugați sucul de lămâie. Se acoperă cu capac și se lasă să fiarbă 4 minute.
Serviți peștele pe un pat de spanac sotat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.