Pește Peking
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele din Beijing. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 241 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,72 USD pe porție. Un amestec de sos hoisin, morcovi, gingerroot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Rață Peking, Creveți Peking, și Rață Peking pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1/2 cană de apă, sosul hoisin, usturoiul, rădăcina de ghimbir, sosul de soia, oțetul și 2 lingurițe de amidon de porumb.
Tăiați peștele în bucăți de 3/4 inch.
Se amestecă 1 linguriță de amidon de porumb și sherry într-un vas mediu de sticlă sau plastic. Se amestecă peștele până se acoperă.
Pulverizați wok antiaderent sau tigaie de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 linguriță de ulei;rotiți wok pentru a acoperi partea.
Adăugați pește; se prăjește aproximativ 2 1/2 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Scoateți peștele din wok.
Adăugați 1/2 linguriță de ulei rămas în wok.
Adăugați broccoli, morcovi, ardei gras, ceapă și 2 linguri de apă. Acoperiți și gătiți 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante-fragede (adăugați apă dacă este necesar pentru a preveni lipirea).
Se amestecă amestecul de sos hoisin; gatiti si amestecati pana se ingroasa. Se amestecă peștele; se încălzește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.