Pește Pe O Scândură

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Peștele pe o scândură ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 11,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 434 calorii. 19 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fileuri de mahi mahi, fileuri de mahi mahi, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Pește pe o scândură, Miso - pește prăjit pe scândură de cedru, și Somon De Scândură De Cedru: Pește Superb La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați mango, ardei gras, ceapă verde, coriandru și ardei jalapeno. Se condimentează cu sare, piper, praf de usturoi și suc de lămâie. Se amestecă împreună, apoi se acoperă și se dă la frigider până se servește pentru a amesteca aromele.
Înmuiați scândura în apă timp de cel puțin 2 ore, mai mult dacă este posibil.
Așezați fileurile mahi mahi într-un vas puțin adânc și acoperiți cu sos teriyaki. Acoperiți și marinați cel puțin 1 oră.
Pregătiți un grătar pentru căldură indirectă. Dacă folosiți cărbune, aranjați și aprindeți cărbuni sub jumătate din grătar.
Presărați suc de lămâie peste fileurile de pește și condimentați cu condimente chipotle, fulgi de ardei roșu și sos de ardei iute.
Așezați fileurile pe scândură.
Așezați scândura pe grătar la foc direct. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute. Mutați scândura cu peștele la căldură indirectă (partea mai rece a grătarului), acoperiți și gătiți încă 10 minute sau până când peștele poate fi fulgi cu o furculiță. Topiți fileurile cu salsa de mango și serviți fierbinte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.