Pește la grătar în pergament

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele la grătar în pergament. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 551 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $ 4.94 pe portie. 288 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, tip de foc: indirect în două zone, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Pește în hârtie pergament, Pește De Primăvară În Pergament, și Pește Învelit În Pergament.
Instrucțiuni
Îndoiți hârtia pergament în jumătate și tăiați o jumătate de formă de inimă. Repetați cu restul de 3 bucăți.
Deschideți pergamentul și aliniați mijlocul unei părți cu felii alternante de dovlecei și dovlecei galbeni, lăsând aproximativ 1 inch de spațiu în jurul marginilor pergamentului. Condimentați ușor dovleceii cu sare și piper. Aranjați 2-3 felii de lămâie deasupra dovlecelului. Aranjați peștele deasupra feliilor de lămâie și condimentați cu sare și piper după gust.
Așezați 2 crenguțe de mărar deasupra peștelui, apoi stropiți cu suc de lămâie și ulei.
Îndoiți pergamentul și sigilați rulând marginile împreună până la capăt. Repetați cu pergamentul și ingredientele rămase pentru a crea încă 3 pungi.
Aprindeți un coș de fum 2/3 plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, aprindeți jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mediu-mare. Acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați pungile de pergament pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți timp de 10 până la 12 minute, peștele ar trebui să se descuameze și să fie opac până la capăt când este gata.
Scoateți din grătar, deschideți pungile și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio