Pește La Grătar Peste Linguine Cu Sos De Piper Prăjit

Pește la grătar peste Linguine cu sos de piper prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 51 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pește cu textură fermă, condimente cu piper de lămâie, linguină de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Linguine cu sos de ardei roșu prăjit, Pește în sos de ardei roșu prăjit, și Pește întreg la grătar cu patru sos de piper-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ardeii roșii pe grătar peste cărbuni fierbinți sau pe raftul tăvii de broiler la 3 până la 4 inci de la căldură. Grătiți sau fierbeți 8 până la 10 minute sau până când pielea este înnegrită, întorcându-se de mai multe ori.
Se pune într-o pungă de hârtie; închideți partea de sus. Mișto.
Îndepărtați cojile și semințele din ardei; aruncați.
Puneți ardeii roșii în recipientul blenderului sau al robotului de bucătărie; capac. Procesați până la neted. Pune deoparte.
Așezați peștele pe grătarul uns peste cărbuni medii sau grătar de tigaie pentru pui de carne la 3 până la 5 inci de la căldură.
Se presară cu condimente. Grătiți sau fierbeți 5 până la 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Se amestecă VELVEETA și ardeii roșii curățați în cratiță; gatiti la foc mic pana se topeste VELVEETA, amestecand ocazional.
Așezați pastele fierbinți pe platoul de servire; se acoperă cu pește.
Se toarnă amestecul de ardei roșu peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.