Pește La Grătar Cu Mango Verde Pico De Gallo

Pește La Grătar Cu Mango Verde Pico De Gallo
Pește la grătar cu Mango verde Pico De Gallo este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chili serrano, mango mexican, sosul fierbinte preferat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Quesadilla Hot Dog la grătar cu Mango Pico De Gallo, Pesto Tacos de pește la grătar cu avocado Pico De Gallo, și Mango Pico De Gallo.

Instrucțiuni

1
Puneți mango verde, piper bel, ceapă, coriandru, sare, suc de lămâie, chili și sos fierbinte într-un castron și aruncați pentru a combina.Folosiți un prosop de hârtie pentru a usca suprafața peștelui și sare și piper. Grătar peste cărbune, grătar sau pan-fry.To serviți, doar acoperiți fileul gătit cu o păpușă de mango verde pico de gallo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pico De GalloPico De Gallo
Mango VerdeMango Verde
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista