Pește La Grătar Cu Mango Verde Pico De Gallo
Pește la grătar cu Mango verde Pico De Gallo este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chili serrano, mango mexican, sosul fierbinte preferat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Quesadilla Hot Dog la grătar cu Mango Pico De Gallo, Pesto Tacos de pește la grătar cu avocado Pico De Gallo, și Mango Pico De Gallo.
Instrucțiuni
Puneți mango verde, piper bel, ceapă, coriandru, sare, suc de lămâie, chili și sos fierbinte într-un castron și aruncați pentru a combina.Folosiți un prosop de hârtie pentru a usca suprafața peștelui și sare și piper. Grătar peste cărbune, grătar sau pan-fry.To serviți, doar acoperiți fileul gătit cu o păpușă de mango verde pico de gallo.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.