Peștele la grătar cu lămâie în frunze de banană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 9,12 USD pe porție. O porție conține 508 calorii, 44G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de banană, morcov, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ikan Panggang / Ikan Bakar (pește la grătar cu frunze de bananier), Pește aburit în frunze de banană, și Pește Bombay aburit în frunze de banană.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.