Peștele la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 222 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de unt, sare, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pește Întreg La Grătar, Pește La Grătar, și Tacos De Pește La Grătar.
Instrucțiuni
1
Periați grătarul cu ulei vegetal sau pulverizați cu spray de gătit. Pregătiți cărbunii sau un grătar cu gaz pentru căldură directă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Se încălzește la foc mediu, ceea ce va dura aproximativ 40 de minute pentru cărbune sau aproximativ 10 minute pentru un grătar cu gaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Tăiați peștele în 4 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Periați peștele cu aproximativ jumătate din unt; se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Așezați peștele pe grătar (dacă fileurile de pește au piele, așezați pielea cu fața în jos). Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 14 minute, perindând de 2 sau 3 ori cu untul rămas, până când peștele se descuamă ușor cu o furculiță.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.