Pește La Cuptor În Maioneză Și Muștar
Peștele copt în maioneză și muștar este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $9.57 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 654 calorii. Dacă aveți la îndemână maioneză, buruieni de mărar, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Pește la cuptor în maioneză și muștar, Maioneză Pește La Cuptor, și Bețișoare de pește Panko la cuptor cu maioneză cu lămâie-Caper sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați peștele într-un vas de copt puțin uns.Se amestecă maioneza, muștarul, ceapa, cayenne și buruiana de mărar într-un castron mic până se omogenizează.
Răspândiți amestecul pe pește.
Coaceți la 204° timp de aproximativ 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.