Pește la cuptor cu gust de mentă și mango
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Peștele la cuptor cu gust de mentă și mango ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, garam masala, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pește cu gust de Mango, Fileuri de somon Tandoori cu gust de mentă de Mango, și Tacos de pește crocant cu gust de mango de castraveți.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6 și puneți fileurile de pește într-o formă de prăjire.
Combinați ardeiul iute tocat, mango, chimen, ghimbir, mentă, chutney de mango și suc de lămâie. Lingurați un sfert din gust deasupra fiecărui File și bateți-l într-un strat uniform cu degetele.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie cu garam masala și turmeric și bâzâit la firimituri fine.
Adăugați uleiul de măsline și dați procesorului un impuls final pentru a amesteca totul împreună.
Puneți firimiturile peste fileurile cu gust. Acoperiți cositorul cu folie și coaceți timp de 10 minute.
Scoateți folia și continuați să gătiți încă 5 minute până când peștele se desprinde ușor și firimiturile s-au crocant deasupra.
Se servește cu o salată verde vezi rețeta, mai jos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.