Pește la cuptor cu gust de mentă și mango

Pește la cuptor cu gust de mentă și mango
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Peștele la cuptor cu gust de mentă și mango ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, garam masala, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pește cu gust de Mango, Fileuri de somon Tandoori cu gust de mentă de Mango, și Tacos de pește crocant cu gust de mango de castraveți.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6 și puneți fileurile de pește într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați ardeiul iute tocat, mango, chimen, ghimbir, mentă, chutney de mango și suc de lămâie. Lingurați un sfert din gust deasupra fiecărui File și bateți-l într-un strat uniform cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie cu garam masala și turmeric și bâzâit la firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
TurmericTurmeric
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați uleiul de măsline și dați procesorului un impuls final pentru a amesteca totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
5
Puneți firimiturile peste fileurile cu gust. Acoperiți cositorul cu folie și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Scoateți folia și continuați să gătiți încă 5 minute până când peștele se desprinde ușor și firimiturile s-au crocant deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Se servește cu o salată verde vezi rețeta, mai jos.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista