Peștele la cuptor este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 996 calorii. Pentru $7.37 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Dacă aveți la îndemână boia, pesmet, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește La Cuptor, Pește La Cuptor, și Bastoane De Pește La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o ceașcă de măsurare Pyrex de sticlă mare și adăugați suc de lămâie, condimente și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
Condimente
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
2
Așezați firimiturile de pâine într-un castron sau platou puțin adânc.Pulverizați un vas de copt superficial cu spray de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Tăiați peștele în bucăți individuale de servire.Înmuiați peștele în unt și apoi acoperiți bine fiecare file cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
Pește
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați fileurile acoperite cu pâine în vasul de copt.Repetați până când toate fileurile de pește sunt acoperite.Puneți amestecul de unt de plante rămas peste pește.De asemenea, folosesc o perie de patiserie pentru a atinge ușor vârfurile peștelui panificat pentru a mă asigura că este totul acoperit.Poate fi necesar să topiți mai mult unt pentru a acoperi peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Unt
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tava De Copt
5
Coaceți, neacoperit, timp de 15 minute la 400 de grade.Peștele se face atunci când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.