Pește Kabobs este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1012 calorii, 52G de proteine, și 88G de grăsime. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, file de grup, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pește Kabobs, Teriyaki Pește Kabobs, și South Beach Pește Kabobs.
Instrucțiuni
1
Tăiați fiecare file de pește în felii groase de 1 1/2 inch. Filetați jumătate de pește pe 2 frigarui așezate la o distanță de 2 inci. Repetați procedura cu peștele rămas și puneți kabobii într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Se amestecă împreună dressing și următoarele 4 ingrediente.
3
Se toarnă peste pește; adăugați crenguțe proaspete de ierburi, dacă doriți. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Scoateți peștele din marinadă, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mare (400 până la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
4 minute pe fiecare parte sau până când peștele atinge gradul dorit de coacere.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.