Pește Italian Cu Un Singur Fel De Mâncare
Rețeta de pește Italian cu un singur fel de mâncare este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 20. O porție conține 75 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate, orez instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Vasul De Pește Poșat, Mâncare Fierbinte Italiană, și Ușor Un Fel De Mâncare Pește La Cuptor Marinara.
Instrucțiuni
Combinați orezul și apa în 1-1/2-qt. caserola cu microunde.
Așezați peștele într-un singur strat peste orez; acoperiți cu roșii.
Stropiți cu pansament; acoperi.
Cuptor cu microunde la mare 10 min.; top cu brânză .
Cuptor cu microunde, neacoperit, 2 min. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița și orezul sunt fragede.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.