Pește Fript Cu Sos De Roșii De Struguri De Vară

Pește Fript Cu Sos De Roșii De Struguri De Vară
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Peștele fript cu sos de roșii de struguri de vară ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $15.76 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 789 calorii, 104G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de cambulă, busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 213 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Pește fript cu sos de tarhon, Pește Fript Cu Sos De Caper Cu Unt, și Vinete Fripte Cu Sos De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și gătiți până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați roșiile, sarea și piperul proaspăt și reduceți focul la minim. Se fierbe aproximativ 15 minute, se adaugă busuioc proaspăt și se fierbe încă 5 minute.Între timp, în timp ce sosul fierbe, condimentați peștele cu sare și piper și pulverizați ușor cu ulei. Se fierbe sau se prăjește peștele la foc mediu până se gătește. Când peștele este gătit cu sos de roșii.Print This3 SP 6 PP Rețete de pește Rețete italiene inspirate feluri principale Rețete de vară sub $10publicat iulie 20, 2011 de Gina32 Comentarii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate61
Revista