Întregul pește Fiesta la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 887 calorii, 83g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $11.27 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de usturoi, coajă de grapefruit, frunze proaspete de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Pește Fiesta Întreg La Grătar, Fiesta Porumb La Grătar, și Fiesta Pui La Gratar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Adăugați coriandru, jalapeno, usturoi, coajă de portocală, coajă de lămâie, coajă de lămâie, coajă de grapefruit, suc de portocale, ulei, suc de lămâie, suc de lămâie, suc de grapefruit, agave, 2 lingurițe de sare și 1 lingură de piper într-o pungă mare de plastic sigilabilă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Procent De Tequila Blanco
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați peștele și întoarceți-l pentru a acoperi, permițând marinadei să pătrundă și în pește. Acoperiți și refrigerați timp de 15 minute, răsturnați și refrigerați încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Preîncălziți grătarul la o temperatură scăzută. Folosind un prosop de hârtie, frecați grătarele cu ulei de canola de 7 până la 10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți peștele din marinată și umpleți cavitatea cu feliile de lămâie, dacă folosiți, și câteva linguri de marinată și puneți-le pe grătarul fierbinte. Gatiti timp de 10 pana la 12 minute, intoarceti cu grija folosind o spatula de peste si gatiti inca 10 pana la 12 minute, sau pana cand pestele este fulgios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
În timp ce peștele se gătește, așezați jumătățile de lămâie tăiate cu fața în jos pe grătar până când sunt ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți din grătar și tăiați carnea din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Serviți peștele cu lămâi la grătar stoarse deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.