Pește fiert la cuptor în ulei de măsline

Pește fiert la cuptor în ulei de măsline
Peștele fiert la cuptor în ulei de măsline este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $11.3 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați capere, pătrunjel cu frunze plate, file de halibut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Pește fiert la cuptor în ulei de măsline, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Cambulă braconată la cuptor cu usturoi și ulei de măsline.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați jumătate din capere și uscați peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
PeștePește
3
Presărați pește cu 1 1/2 lingurițe sare și 1/2 linguriță piper și lăsați să stea 10 minute la temperatura camerei. Aranjați jumătate din feliile de lămâie în 1 strat într-un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci și aranjați peștele în 1 strat peste lămâie. Se acoperă cu toate caperele, feliile de lămâie rămase și 3 linguri de pătrunjel, apoi se toarnă ulei peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
PiperPiper
LămâieLămâie
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4
Coaceți în mijlocul cuptorului, neacoperit, până când peștele doar fulgi și este gătit, aproximativ 1 până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Serviți pește cu câteva felii de lămâie, capere și ulei cu lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
LămâieLămâie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se presara cu restul de patrunjel lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate99
Revista