Pește dulce-acrișor (Stegte Fisk i Eddike) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 252 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, pește cu carne fermă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Pește dulce-acrișor Mini SM <url> (SM <url> / med Stegte Fisk i Eddike), Pește dulce și acru, și Pește dulce și acru.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, 1/4 linguriță de sare și piper într-un castron larg de mică adâncime sau o tigaie. Înmuiați peștele în amestec pentru a acoperi, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Bomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați peștele și gătiți, în loturi, dacă este necesar, rotind cu grijă o dată, până când este opac în centru și auriu la exterior, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați într-un vas de sticlă superficial suficient de mare pentru a se potrivi fileurilor într-un singur strat. Se acoperă cu felii de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Combinați oțetul, apa, zahărul, boabele de piper, boabele de ienibahar, frunza de dafin și restul de 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mică și dați la fiert, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se toarnă imediat peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
6
Se lasă la marinat cel puțin 15 minute la temperatura camerei sau se acoperă, se dă la frigider și se marinează până la 3 zile.
7
Scoateți peștele și ceapa din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.