Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele din Caraibe cu Salsan de Mango. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 268 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 3,07 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână ardei gras, piper, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fasolea neagră, puteți urma acest fel principal cu Fasole neagră și desert de cartofi dulci ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare sunt Filet Din Caraibe Cu Salsa De Mango, Pește la grătar Montego Bay cu Salsa din Caraibe, și Tacos de pește afumat cu salsa din Caraibe.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.