Pește de tigaie cu spanac
Peștele Skillet cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 223 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, condimente cu fructe de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Skillet pește și legume, Tigaie Rapidă De Pește, și Tigaie De Pește Mediteraneană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fileuri cu condimente de fructe de mare. Într-o tigaie mare, gătiți fileurile în ulei și unt la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Îndepărtați și păstrați cald.
Adăugați ciuperci în tigaie; gatiti, neacoperit, timp de 2-3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați spanac și bulion; gatiti 3-4 minute mai mult sau pana cand spanacul este incalzit. Se condimentează cu sare și piper.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Peștele poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Louis Jadot Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Pinot Noir]()
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot este un vin pur varietal produs din musturi Pinot Noir și vinuri selectate din situri de podgorii la nivel de sat din întreaga c. Ca și în cazul mai multor vinuri mai mici, Maison Louis Jadot practică un "r arrucplis" pentru a îmbunătăți calitatea vinului prin declasificarea unor vinuri cu denumire superioară pentru a fi încorporate în amestec. Loturile finale sunt alese cu grijă și, în funcție de epocă, îmbătrânite timp de câteva luni în butoaie de stejar pentru a evoca aromele curate, coapte de fructe de pădure roșii și pământescul strugurilor înmuiat de o notă subtilă de lemn. Reflectând stilul Jadot, Pinot Noir Jadot este armonios și echilibrat, cu o fructuozitate plină și o textură mătăsoasă compensată de taninuri rotunde, blânde, într-un vin cu corp mediu și structură elegantă. Buchetul varietal foarte tipic, parfumat, este completat de un finisaj delicios, persistent.