Pește de talpă ușor prăjit cu sos de unt de lămâie

Pește de talpă ușor prăjit cu sos de unt de lămâie
Ușor tigaie prajit unic de pește cu sos de lamaie-unt ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1900 calorii, 177g de proteine, și 107G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $28.87 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pește De Talpă Ușor Prăjit Cu Sos De Unt De Lămâie, Talpă cu sos de unt de lămâie, și Talpă de lămâie cu sos de unt de crab și tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina cu sare și piper condimentate într-un vas puțin adânc.Dragați fileurile de pește în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De PeșteFile De Pește
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați aproximativ 3 linguri de unt în tigaia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se sotează fileurile în 2 loturi, gătind pe fiecare parte (la foc mare aproximativ 2 minute pe parte) sau până când sunt fierte; transferați peștele pe o farfurie pentru a se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Adăugați restul de 4 linguri de unt și gătiți până la culoarea aurie; adăugați suc de lămâie, aduceți la fierbere și adăugați pătrunjelul.Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Se toarnă sosul cald peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate61
Revista