Pește De Roșii Feta-Busuioc

Pește De Roșii Feta-Busuioc
O porție conține 131 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, brânză feta, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Bruschetta cu busuioc, roșii și Feta, Paste de roșii, busuioc și Feta de la sfârșitul verii, și Dovlecei Umpluți Cu Roșii, Busuioc Și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, călește ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați roșiile și busuiocul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BusuiocBusuioc
3
Între timp, prăjiți peștele 4-6 in. de la căldură timp de 5-6 minute. Completați fiecare file cu amestec de roșii și brânză. Se fierbe 5-7 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
TomateTomate
PeștePește

Echipamente

DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista