Pește De Iaurt Cu Crustă De Porumb

Pește De Iaurt Cu Crustă De Porumb
Peștele de iaurt cu crustă de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 13,86 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 1537 calorii, 161G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de făină de porumb, file de tilapia, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 85%. Albastru cip de porumb Crusted pește bastoane cu ardei rosu Coulis, Fileuri De Pește Cu Coajă De Porumb Cu Chile-Cilantro Aioli, și Fileuri de pește cu crustă de fulgi de porumb cu sos Tartar Dilled sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2
Adăugați fileuri de pește la marinat timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
3
Scurgeți peștele și acoperiți cu făină de porumb.Folosiți ulei pentru a prăji peștele 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se servește cu sos de lămâie și/sau tartru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista