Pește De Bază
Peștele de pește de bază este un pescatarian felul principal. Pentru $18.78 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1269 calorii, 163g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, file de eglefin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare includ New England Fish Fry, Pește De Bază, și Peștele Tău Panfried De Bază.
Instrucțiuni
Într-o farfurie de plăcintă, combinați laptele și piperul; acesta este 'umed' mix.In o altă farfurie de plăcintă, combinați făina, făina de porumb și boia; acesta este 'uscat' mix.In o tigaie electrică, încălziți uleiul la 177°.scufundați peștele în amestecul 'umed', apoi rulați în amestecul 'uscat' pentru a acoperi complet.Prăjiți fileurile de pește, câteva pe rând, în uleiul fierbinte timp de aproximativ 4 minute sau mai puțin pe fiecare parte, până când peștele se rumeneste frumos și serviți.Nu le prăjiți pe toate în același timp sau veți răci prea mult uleiul și va trebui să se încălzească înapoi la temperatură (nu este un lucru bun).Dacă prăjiți într-un cuptor olandez, utilizați un termometru pentru carne pentru a verifica temperatura uleiului, înainte de a prăji.Dacă utilizați o mașină de friteuză, vă rugăm să urmați instrucțiunile/broșura producătorului.Substituții: dacă eglefinul nu este disponibil, înlocuiți merluciu, pollock, cambulă, tilapia sau cod; puteți utiliza, de asemenea, versiunea degresată a laptelui evaporat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.