Peștele cu salată cremoasă de Gazpacho ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 397 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de file de snapper, ardei, șuncă oscar mayer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pește Cu Sos Miso Și Salată Ponzu Cremoasă, Fripturi De Pește Cu Crustă De Coriandru La Grătar Cu Gust De Gazpacho, și Gazpacho Cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați ouăle în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
2
Scoateți gălbenușurile; pune deoparte. Se toacă grosier albușurile; se pune într-un castron mediu. Se amestecă roșiile, ardeii și șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ardei
Gălbenuș De Ou
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Amestecați maioneza, apa, pâinea și gălbenușurile de ou în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Pâine
Apă
Maioneză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Înveliți peștele cu făină; scuturați ușor excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Pește
5
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați pește; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
7
Așezați peștele pe farfurie; se acoperă cu amestec de roșii și amestec de maioneză.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.