Pește cu salată cremoasă de Gazpacho

Pește cu salată cremoasă de Gazpacho
Peștele cu salată cremoasă de Gazpacho ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 397 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de file de snapper, ardei, șuncă oscar mayer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pește Cu Sos Miso Și Salată Ponzu Cremoasă, Fripturi De Pește Cu Crustă De Coriandru La Grătar Cu Gust De Gazpacho, și Gazpacho Cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ouăle în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
2
Scoateți gălbenușurile; pune deoparte. Se toacă grosier albușurile; se pune într-un castron mediu. Se amestecă roșiile, ardeii și șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ArdeiArdei
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Amestecați maioneza, apa, pâinea și gălbenușurile de ou în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
PâinePâine
ApăApă
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Înveliți peștele cu făină; scuturați ușor excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
PeștePește
5
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați pește; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Așezați peștele pe farfurie; se acoperă cu amestec de roșii și amestec de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PeștePește
MaionezăMaioneză

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista