Pește Cu Pilaf De Orez Roșu
Peștele cu Pilaf de orez roșu este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 361 calorii. Pentru $5.23 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. 49 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați portocale, ulei de canolan, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Pește prăjit Thailandez întreg crocant cu sos de tamarind de ghimbir și Pilaf de orez cu nucă de cocos-coriandru, Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, și Crock Pot fasole roșie și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală medie la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul, ceapa și ciupercile și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa este translucidă și ciupercile s-au ofilit, aproximativ 5 minute.
Adăugați orez și pâine prăjită, amestecând constant, până când sunt parfumate, 3 până la 4 minute.
Se adaugă bulionul și frunza de dafin, se amestecă bine, se fierbe și apoi se acoperă. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când toată umezeala este absorbită, aproximativ 40 de minute. Puneți oala deoparte de pe foc, acoperită, timp de 15 minute; îndepărtați și aruncați frunza de dafin și puful de orez cu o furculiță. Pus deoparte, neacoperit.Aranjați un raft la aproximativ 8 inci de elementul de încălzire din cuptor; preîncălziți broiler. Aranjați peștele pe o foaie de copt căptușită cu folie unsă într-un singur strat.
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper. Se fierbe până aproape fiert, 3 până la 4 minute. Împărțiți feliile de portocale printre fileuri, aranjându-le deasupra fiecăruia și reveniți la cuptor. Se fierbe până când peștele este gătit și portocalele sunt maro auriu adânc în jurul marginilor, încă 2 până la 3 minute.Puneți pilaf pe farfurii și acoperiți cu fileuri.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.