Peștele cu migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 163 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sare condimentată, pătrunjel, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pește Cu Migdale, Filo-topped plăcintă cu pește, și Pește Cu Brânză.
Instrucțiuni
1
Puneți untul într-un 13-in. x 9-în. x 2-în. vas de copt; se pune într-un cuptor de 400 de grade F până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se întinde untul pe fundul vasului; se acoperă cu ceapă. Aranjați peștele peste ceapă; se presară sare, mărar și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Crengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Combinați parmezanul, maioneza, pătrunjelul și sucul de lămâie; răspândit peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Coaceți, neacoperit, la 400 de grade F timp de 18-20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.