Pește cu fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele cu fenicul. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,93 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână file de barramundi, semințe de fenicul, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tocană de pește și fenicul, Pește întreg prăjit cu fenicul, și Fenicul Și Supă De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați varul în jumătate; tăiați patru felii dintr-o jumătate pentru garnitură. Radeți fin suficientă coajă din jumătatea rămasă pentru a măsura 3/4 linguriță; stoarceți sucul din jumătatea de tei. Pune deoparte.
Într-o tigaie mică uscată la foc mediu, prăjiți semințele de fenicul până se aromează, aproximativ 1-2 minute. Mișto. Zdrobiți semințele într-o râșniță de condimente sau cu un mortar și pistil.
Într-o cratiță mare, aduceți 1 in. de apă la fierbere.
Adăugați fenicul feliat și sare; acoperiți și fierbeți timp de 6-10 minute sau până când este crocant.
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati fenicul în 2 lingurițe de ulei timp de 3 minute sau până când feniculul se rumeneste ușor.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
În aceeași tigaie la foc mediu-mare, gătiți fileurile în uleiul rămas timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Stropiți cu suc de lămâie; se presară cu coajă de tei și semințe de fenicul zdrobite.
Se servește cu fenicul sotat.
Se ornează cu frunze de fenicul și felii de tei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.