Pește cu apă de roșii de castraveți curry și salată de plante de roșii

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și FEL PRINCIPAL pescatarian? Peștele cu apă de roșii de castraveți curry și salată de plante de roșii ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,16 USD pe porție. Un amestec de balsam de lămâie, roșii, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Salată De Plante Cu Castraveți De Roșii Cu Vinetă Balsamică, Salată de castraveți de roșii cu pansament cremos cu ierburi, și Salată De Roșii, Pepene Galben Și Busuioc Cu Apă De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Castravete pur, roșii, pudră de curry și sare într-un blender până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Tapetați o sită cu ochiuri fine cu un prosop de hârtie umezit și așezați peste o măsură mare de sticlă, apoi transferați amestecul de castraveți în sită și lăsați să se scurgă până când lichidul măsoară 2/3 cană, aproximativ 20 de minute.
Dacă lichidul măsoară mai puțin de 2/3 cană, strângeți ușor prosopul de hârtie peste sită până când lichidul totalizează 2/3 cană. Aruncați solidele și transferați lichidul într - o cratiță de 2 până la 3 litri.
Se fierbe apa de roșii de castraveți până se reduce la aproximativ 1/3 cană, apoi se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din lămâie cu un cuțit ascuțit. Lucrând peste un castron, tăiați segmente fără membrane, lăsând segmentele să cadă în castron, apoi tocați segmente, rezervând suc într-o cană.
Aruncați ușor segmentele de lămâie și sucul rezervat cu ingredientele rămase de salată într-un castron mare. Se amestecă apa răcită de roșii de castraveți.
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 260°.
Clătiți peștele și uscați-l.
Ungeți fileurile peste tot cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Coaceți fileurile în 1 strat într-o tigaie de copt ușor unsă până când sunt fierte, 4 până la 8 minute, în funcție de grosimea fileurilor.
Serviți salată de plante de roșii deasupra peștelui.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.