Pește cu apă de roșii de castraveți curry și salată de plante de roșii

Peștele cu apă de roșii de castraveți curry și salată de plante de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,13 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 186 calorii, 30g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, busuioc, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Pește cu apă de roșii de castraveți curry și salată de plante de roșii, Salată de castraveți de roșii cu pansament cremos cu ierburi, și Salată De Plante Cu Castraveți De Roșii Cu Vinetă Balsamică.
Instrucțiuni
Pur castravete, roșii, pudră de curry și sare într-un blender până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Tapetați o sită cu ochiuri fine cu un prosop de hârtie umezit și așezați peste o măsură mare de sticlă, apoi transferați amestecul de castraveți în sită și lăsați să se scurgă până când lichidul măsoară 2/3 cană, aproximativ 20 de minute.
Dacă lichidul măsoară mai puțin de 2/3 cană, strângeți ușor prosopul de hârtie peste sită până când lichidul totalizează 2/3 cană. Aruncați solidele și transferați lichidul într - o cratiță de 2 până la 3 litri.
Se fierbe apa de roșii de castraveți până se reduce la aproximativ 1/3 cană, apoi se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din lămâie cu un cuțit ascuțit. Lucrând peste un castron, tăiați segmente fără membrane, lăsând segmentele să cadă în castron, apoi tocați segmente, rezervând suc într-o cană.
Aruncați ușor segmentele de lămâie și sucul rezervat cu ingredientele rămase de salată într-un castron mare. Se amestecă apa răcită de roșii de castraveți.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Clătiți peștele și uscați-l.
Ungeți fileurile peste tot cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Coaceți fileurile în 1 strat într-o tigaie de copt ușor unsă până când sunt fierte, 4 până la 8 minute, în funcție de grosimea fileurilor.
Serviți salată de plante de roșii deasupra peștelui.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.