Pește crocant și salată verde de Mango de la Bangkok Street Food

Pește crocant și salată verde de Mango de la Bangkok Street Food
Peștele crocant și salata verde de Mango de la Bangkok Street Food ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 869 calorii, 99G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $9.1 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de păstrăv, suc de lămâie, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salata verde de Papaya din Bangkok Street Food, Salată crocantă de pește cu ceapă roșie, Mango și vinetă de soia-Lime, și Salată Crocantă De Somn Și Mango Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați peștele (scalat, eviscerat și spălat), uscați-l cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Prajiti la cuptor (375,9 F) pe un raft pana se usuca destul. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Îndepărtați oasele și orice bucăți dure. Se amestecă cu păstrăv și sare într-un robot de bucătărie până când amestecul este cel de pesmet. Pulsați până când amestecul are textura potrivită. Prea fin și nu se va aglomera când se prăjește; prea grosier și se va întări prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
PăstrăvPăstrăv
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Aduceți mult ulei într-un wok la temperatură medie-înaltă. Temperatura potrivită este importantă. Încercați un prim lot și reglați căldura dacă este necesar. Prea fierbinte, peștele va arde; prea rece și colagenul din pește nu se va găti suficient de repede pentru a ține peștele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De ColagenPulbere De Colagen
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Prăjiți o mână la un moment dat. După ce spumarea se oprește, modelați peștele împreună împingând firimiturile de pește unul spre celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Lasă colagenul să facă treaba și vei vedea că formează un cluster, o prăjitură de pește. Când miroase gătit, răsturnați până la culoarea aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De ColagenPulbere De Colagen
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Scoateți și scurgeți. Acordați uleiului ceva timp pentru a reîncălzi și repetați acest proces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Pentru pansament, combinați sucul de lămâie, ardeii iute, sosul de pește și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
9
Cojiți mango-ul și mărunțiți-l fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
10
Combinați șalotele, mango, arahide, mentă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
11
Adăugați tortul de pește și ardeii iute mari atunci când utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12
Se toarnă peste pansament și se servește imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate26
Revista