Pește crocant cu porumb carbonizat și Salsa aurie de soare
Peștele crocant cu porumb carbonizat și Sun Gold Salsan este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 766 calorii. Pentru $10.35 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de canolan, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Farfalle cu dovlecei și sos de roșii Sun Gold, Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, și Salată de porumb carbonizată sau Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fileurile de pește pe o foaie de copt cu margini și presărați cu 2 linguri de suc de lămâie și câteva vârfuri de sare. Lăsați deoparte cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de canola într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sâmburi de porumb, aruncați bine cu o lingură de lemn, apoi întindeți uniform. Gatiti pana cand incepeti sa char pe fund, aproximativ 2 minute. Se amestecă bine și se gătește până când porumbul începe să se încarce din nou, încă 2 minute. Continuați procesul până când porumbul este carbonizat uniform pe toate părțile, dar nu ars, 8 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Transferați porumbul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați roșiile, jalapele corcrosos, ceapa, usturoiul, coriandrul și restul de 1 lingură de suc de lămâie. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
6
Adăugați suc de lămâie suplimentar, după cum este necesar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
7
Fileuri de pește uscate pe prosoape de hârtie. Folosiți o furculiță pentru a amesteca făina și o sare kosher de 3/4 linguriță într-un vas mare de copt. Ștergeți tigaia și reveniți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Se adaugă untul și se încălzește până se topește. Dragați două fileuri de pește în făină, scuturați excesul, apoi așezați-le cu grijă în tigaie cu pielea în jos. Gatiti pana se rumeneste pe fund, 3 pana la 4 minute. Întoarceți și rumeniți pe cealaltă parte, încă 3 până la 4 minute. Când ambele părți sunt rumenite și peștele este gătit, scurgeți fileurile pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și păstrați-le la cald. Repetați procesul cu restul de 2 fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Resturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Serviți peștele prăjit cu salsa de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.