Pește copt în stil portughez

Pește copt în stil portughez
Peștele copt în stil portughez este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 196g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 1637 calorii. Pentru $26.66 pe portie, această rețetă acoperă 79% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, praz, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Prăjituri De Pește, În Stil Portughez, Tocană De Pește În Stil Portughez, și pește la cuptor în stil Indian.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă ceapa, prazul și usturoiul și se sotează la foc mediu până la transparent (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați roșiile decojite, pasta de roșii și condimentele. Gatiti aproximativ 15 minute la foc mediu.Preîncălziți cuptorul la 350.In o tigaie de copt se toarnă aproximativ 1/3 din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii întregiConserve De Roșii întregi
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți fileurile de pește deasupra sosului. Se acoperă cu ardeiul verde feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Se toarnă vinul peste acesta și apoi se acoperă cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se toarnă restul de sos de roșii peste tot și apoi se acoperă cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Coaceți acest lucru timp de aproximativ 25 de minute sau până când peștele este gata și sosul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește cu paste sau cartofi. Acest lucru este mare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista