Pește la cuptor Dugler-Ini și Angel paste de păr ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 563 calorii, 47G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 5.64 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de ceapă, unt, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Păr Înger Paste Plăcintă, Paste De Păr Înger, și Paste de păr înger cu scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mică preîncălzită la foc mediu, adăugați ulei de măsline extravirgin, ceapă și usturoi. Gatiti ceapa 5 minute, pana la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați vin în tigaie și reduceți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați roșiile și rupeți roșiile tocate feliate cu o lingură de lemn în timp ce se încălzesc. Când sosul ajunge la fierbere (2 sau 3 minute) scoateți-l de pe foc și amestecați pătrunjelul. Condimentează peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Roșii Roșii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Se toarnă câteva linguri de sos în fundul unui vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Adăugați pește în vas într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Adăugați sosul rămas și coaceți 15 până la 17 minute până când peștele este ferm și opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți peștele pe farfuria de servire sau pe plăcile de cină. Puneți câteva bucăți de roșii și sos peste pește. La sosul rămas în vasul de copt adăugați 2 linguri de unt tăiate în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Adăugați paste fierbinți în unt și sos și transformați pastele în vas pentru a acoperi uniform și pentru a permite pastelor să absoarbă sucurile. Puneți pastele alături de pește și serviți. Dacă vă distrați, încercați să grupați porții de paste în jurul unei furculițe mari de carne cu 2 vârfuri, răsucind furculița în paste, permițându-i să onduleze furculița. Shimmy pastele răsucite de pe furculiță pe o farfurie veți crea cuiburi de paste"."Această simplă" răsucire " adaugă mult la prezentarea plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.