Pește Braconat cu roșii cu Kale și naut

Pește Braconat cu roșii cu Kale și naut
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Peștele Braconat cu roșii cu Kale și naut ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 415 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 322 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, pene de lămâie, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tigaie de spaghete cu dovlecei Harissa cu Kale, naut și ouă Pocate, Ouă Pocate În Sos De Roșii Cu Naut Și Feta, și Ouă pocate în sos de roșii cu naut și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați șalotele și un vârf de sare, amestecând până când șalotele se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați roșiile și sucul lor. Lăsați roșiile să se gătească până se înmoaie, despărțindu-le cu o lingură de lemn sau un tocător de cartofi, aproximativ 3 până la 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Adăugați nautul, varza și bulionul de pui, amestecând până când varza este ofilită. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic. Se lasă să gătească până când varza s-a înmuiat complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
KaleKale
5
Reduceți căldura la cea mai mică setare posibilă.
6
Așezați peștele direct deasupra amestecului, cuibărindu-l ușor. Acoperiți și gătiți până când peștele este gătit și fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 10 minute. Puneți tocanita și peștele în boluri, presărați coriandru tocat și serviți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista