Pește Albastru La Grătar Super Vară

Peștele albastru la grătar Super de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 11,33 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1347 calorii, 184g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Un amestec de file de pește albastru, vin, sare kosher și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Pește Albastru La Grătar Super Vară, Legume De Vară Super Simple La Grătar, și Pește Albastru Întreg La Grătar.
Instrucțiuni
Așezați fileurile de pește într-un castron mare.
Se toarnă sucul de portocale, sucul de lămâie, sucul de lămâie, uleiul de măsline și vinul alb. Se condimentează cu sare, piper și fructe de mare freca. Se amestecă pentru a amesteca și a acoperi peștele. Lăsați și jumătățile de lămâie și lime stoarse în castron. Marinati cel putin 30 de minute.
Preîncălziți un grătar la foc mare. Când grătarul este fierbinte, ungeți grătarul.
Așezați fileurile de pește pe grătar și aruncați marinada. Gatiti timp de 4 minute pe fiecare parte, sau pana cand fulgii de peste cu o furculita.
Transferați într-un platou de servire și îndepărtați partea albastră închisă a peștelui înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.