Pește Albastru La Cuptor
Peștele albastru la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 141 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 365 de fani. Un amestec de lămâie, mai multe crenguțe de ierburi, cum ar fi tarhon, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește Albastru Întreg La Grătar, Supă De Pește Albastru, și Pește Albastru În Papillote.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați o bucată de folie suficient de mare pentru a închide fileul de pește albastru. (Puteți dubla stratul de folie dacă lucrați cu folie subțire).
Așezați folia într-o tigaie. Clătiți fileul de pește albastru și așezați-l în centrul foliei, cu pielea în jos.
Adăugați sare, piper, felii de lămâie, unt, ierburi:
Presărați fileul cu sare și piper.
Așezați un strat de felii subțiri de lămâie deasupra fileului. Aranjați pete de unt de-a lungul vârfului fileului.
Așezați mai multe crenguțe de ierburi proaspete deasupra untului și a feliilor de lămâie.
Adăugați vin alb și suc de lămâie, sigilați pachetul de folie: creați o formă de barcă cu folia în jurul peștelui, astfel încât lichidul să nu se scurgă.
Se toarnă vin alb peste pește și se presară cu sucul de lămâie. Crimpați marginile foliei împreună, astfel încât acestea să fie relativ sigilate.
Se introduce în cuptorul de 350 km F (sau puteți pune pachetul de folie pe grătar) și se coace timp de aproximativ 15 până la 20 de minute, până când peștele este gătit și opac.
Serviți: ridicați cu grijă fileul din folie și așezați-l pe un vas de servit.
Se toarnă lichidul de gătit peste pește pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Bluefish poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.