Pește albastru fript cu roșii și ierburi
Peștele albastru fript cu roșii și ierburi este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. O porție conține 335 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,3 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de roșii, arpagic, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Dovlecel Fript Cu Ierburi, Halibut fript cu lămâie și ierburi, și Halibut fript cu ierburi de vară.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Rack de linie de o tigaie broiler cu folie.
Puneți părțile pielii de pește în jos pe folie și presărați piper și 1/4 linguriță sare.
Bateți împreună maioneza, sucul de lămâie, mărarul și arpagicul într-un castron mic.
Se întinde uniform peste pește, apoi se acoperă cu felii de roșii, suprapunându-se ușor și se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă.
Prăjiți peștele la 3 până la 4 inci de la căldură până când este gătit, 12 până la 15 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.