Pește albastru cu portocale și flori de Oregano în Cartoccio
Pește albastru cu portocale și flori de Oregano în Cartoccio este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați file de pește, ulei de măsline extra virgin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Încercați Fileuri de pește cu măsline și Oregano, Salată De Portocale Satsuman, Afine Uscate Și Brânză Albastră, și Sare Crusted Pește Întreg Cu Portocale De Sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Tăiați 4 bucăți de hârtie pergament în bucăți pătrate de 16 inci. Ungeți fiecare bucată de pergament cu 1 lingură de ulei de măsline. Condimentați peștele albastru cu sare și piper și așezați doar centrul drept al fiecărei bucăți de pergament. Împărțiți segmentele portocalii, florile de oregano și ceapa roșie deasupra celor 4 fileuri de pește albastru și presărați fiecare cu pătrunjel. Îndoiți jumătatea stângă a pergamentului și sertizați marginile astfel încât fiecare să fie sigilată.
Așezați pe o foaie de prăjituri și coaceți timp de 10 minute. îndepărtați și prezentați încă sigilat fiecărui oaspete. Folosind o foarfecă sau un cuțit, deschideți cartoccio și mâncați imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Anne Amie Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.