Pește albastru cu portocale și flori de Oregano în Cartoccio

Pește albastru cu portocale și flori de Oregano în Cartoccio
Pește albastru cu portocale și flori de Oregano în Cartoccio este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați file de pește, ulei de măsline extra virgin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Încercați Fileuri de pește cu măsline și Oregano, Salată De Portocale Satsuman, Afine Uscate Și Brânză Albastră, și Sare Crusted Pește Întreg Cu Portocale De Sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Tăiați 4 bucăți de hârtie pergament în bucăți pătrate de 16 inci. Ungeți fiecare bucată de pergament cu 1 lingură de ulei de măsline. Condimentați peștele albastru cu sare și piper și așezați doar centrul drept al fiecărei bucăți de pergament. Împărțiți segmentele portocalii, florile de oregano și ceapa roșie deasupra celor 4 fileuri de pește albastru și presărați fiecare cu pătrunjel. Îndoiți jumătatea stângă a pergamentului și sertizați marginile astfel încât fiecare să fie sigilată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește AlbastruPește Albastru
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
3
Așezați pe o foaie de prăjituri și coaceți timp de 10 minute. îndepărtați și prezentați încă sigilat fiecărui oaspete. Folosind o foarfecă sau un cuțit, deschideți cartoccio și mâncați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Anne Amie Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Anne Amie Pinot Gris
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista