Pește Alb Umplut: Pescado Blanco Relleno

Pește Alb Umplut: Pescado Blanco Relleno
Whitefish umplute: Pescado Blanco Relleno ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $2.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 1019 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, creveți rezervați din stoc, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Ardei umpluți cu brânză a la chili relleno, Cochilii Umplute Cu Pește Alb Afumat Într-Un Sos De Lămâie B, și Chile Relleno Relleno Omletă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 1 ac mare de tapițerie, șir de bucătărie, hârtie pergament
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 14 inci la foc mediu. Sotati rapid usturoiul tocat si ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați roșiile și sotati timp de 5 minute, sau până când roșiile se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Adăugați scorțișoară, cuișoare, creveți (rezervați din stoc), măsline, ardei iute, stoc, vin și sare, apoi fierbeți până când tot lichidul din umplutură este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Preîncălziți un grătar la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lingurați aproximativ 4 sau mai multe linguri de umplutură în interiorul cavității fiecărui pește dezosat. Filetați un ac mare de tapițerie cu o lungime de 15 inci de șnur de gătit. Înnodați șirul și coaseți peștele închis. Frecați peștele cu cantități generoase de unt, apoi rulați-l în pesmet. Înfășurați fiecare pește de două ori în hârtie pergament, asigurându-vă că ungeți partea hârtiei care va atinge peștele. Înfășurați peștele în hârtie, legând ferm fiecare capăt cu un pic de sfoară. Repetați această procedură cu fiecare pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Așezați peștele pe grătar timp de aproximativ 15 minute, întorcând peștele la jumătatea gătitului. O aromă bogată de creveți și pâine prăjită va indica când peștele este terminat de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți hârtia pergament, tăiați șirul și serviți prompt peștele pe un platou cu crengute de pătrunjel și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
9
Se servește cu Salsa pentru pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Se toarnă 2 căni de apă într-o oală de supă de 5 litri și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Adăugați creveții fără coajă, usturoiul și sarea. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Scoateți creveții, răciți, coajați și tocați în bucăți mici. Rezervați atât stocul, cât și creveții pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
13
Încălziți o tigaie grea uscată peste o flacără medie și prăjiți ardeii iute timp de 30 de secunde sau până când pielea devine roșu închis. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Așezați usturoiul, ceapa și sarea într-un robot de bucătărie sau blender și macinați la o consistență grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Adăugați ienibaharul și ardeii iute și continuați măcinarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
16
Adăugați roșiile și macinați-le într-o consistență pulpoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
17
Se toarnă sosul într-un castron de servire. Se amestecă oțetul de vin de orez, uleiul de măsline și cilantro tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Adăugați 1 lingură de apă caldă la subțire, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4

Ingrediente

2ardei întregi arbolardei întregi arbol1Ceapa galbena medie, tocatapesmet de pâine de o zipesmet de pâine de o zi591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt, înmuiatunt, înmuiat3smallspână la 4 ardei mici galbeni murați, înjumătățițipână la 4 ardei mici galbeni murați, înjumătățiți5Chiles cascabel, însămânțate, și deveinedChiles cascabel, însămânțate, și deveined12crengute cilantro, frunze tocatecrengute cilantro, frunze tocate791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1Oreos dublu umplutdressing lamaie piperdressing lamaie piper1catel de usturoicatel de usturoi1lingura. otet de vin rosucățel de usturoi, prăjit și decojitcățel de usturoi, prăjit și decojit791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline verzi, fără sâmburi și tocatemăsline verzi, fără sâmburi și tocate1Bucăți de caramele Heath Barienibahar la solienibahar la sol0Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0Bucăți de caramele Heath Barcuișoare măcinatecuișoare măcinate6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți fără coajăcreveți fără coajă3lămâi, tăiate în penelămâi, tăiate în pene12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec10crenguțePătrunjel ItalianPătrunjel Italian4păstrăv curcubeu, fiecare 12 cm lungime, dezosatăpăstrăv curcubeu, fiecare 12 cm lungime, dezosată1Oreos dublu umplutoțet de vin de orezoțet de vin de orez0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă6creveți și cu veneCreveți rezervați din stocCreveți rezervați din stoc2mariroșii, prăjite și sfărâmateroșii, prăjite și sfărâmate5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii fin tăiate cubulețeroșii fin tăiate cubulețe4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă receapă rece1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă albă tocatăceapă albă tocată12 lingurițe de pudră de usturoiceapă albă tocatăceapă albă tocată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista