Pește alb la grătar cu Chermoula
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele alb la grătar cu Chermoulan. O porție conține 334 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 4,72 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră ancho chile, chile de arbol, ardei grași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pește la grătar Yamou cu Chermoula, Jalapeno Chermoula Penne și pește sub formă de fulgi, și Frigarui De Pui Chermoula La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați șofranul și apa fierbinte într-un bol mic și lăsați să stea 10 minute pentru a înflori.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde. Gatiti ancho, coriandru, chimen si chile de arbol timp de 1 minut.
Adăugați șofranul și apa de înmuiere.
Bateți împreună uleiul de măsline, coaja de lămâie, sucul de lămâie și amestecul de usturoi-șofran într-un bol mediu.
Se amestecă ardeii grași, roșiile, frunzele de mentă și cilantro. Acoperiți vasul și lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească sau refrigerați peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Încălziți un grătar de cărbune pentru grătar direct la foc mediu-mare.
Ungeți ambele părți ale halibutului cu uleiul de canola și presărați sare și piper. Grătați halibutul până se rumenesc și se carbonizează pe ambele părți și se fierbe la mediu sau bine făcut, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Transferați cu grijă halibutul pe un platou și acoperiți imediat cu chermoula.
Lăsați halibutul să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire, pentru a permite aromelor să se scufunde.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloată Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.