Pește afumat și roșii cherry rarebit

Pește afumat și roșii cherry rarebit
Rețeta de pește afumat și roșii cherry rarebit poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 664 calorii, 48G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $6.38 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 50 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cheddar, făină, file de cod și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rarebit de eglefin afumat, Tinapa (pește afumat), ouă sărate și roșii de primăvară, și Piața fermierului roșii Cherry ou de busuioc, Ottomanelli afumat Bac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 170C / convențional 190C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a face sosul rarebit, topiți untul într-o cratiță grea și amestecați făina și sosul Worcestershire. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați încet laptele până se combină. Reveniți la foc și aduceți încet la fierbere, amestecând sau șoptind constant. Se fierbe timp de 2 minute, apoi se amestecă brânza rasă și muștarul, se condimentează bine cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Pentru pește, topiți o treime din unt într-o tigaie mare antiaderentă, adăugați usturoiul și gătiți până se colorează. Adăugați imediat roșiile și aruncați-le cu untul de usturoi, gătind suficient cât să se încălzească. Introduceți amestecul în baza unui vas de copt superficial (un vas dreptunghiular de 28 x 22 cm este ideal) și întindeți-l într-un strat uniform. Topiți jumătate din untul rămas în tigaie și adăugați o parte din spanac, gătiți la foc mare până se ofilesc, apoi răsturnați într-o strecurătoare. Repetați cu restul de unt și spanac, apoi apăsați spanacul pentru a scurge orice exces de lichid, condimentați cu sare, piper și nucșoară și aranjați pentru a acoperi stratul de roșii. Apoi acoperiți cu fileurile de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Încălziți sosul rarebit și lingurați uniform peste pește, întinzându-l cu spatele unei linguri, astfel încât peștele să fie complet acoperit, apoi presărați peste brânza rasă. (Vasul poate fi acum înghețat până la 1 lună. Pentru a găti, dezghețați în cuptorul cu microunde sau peste noapte în frigider și continuați așa cum este menționat adăugând încă 10 minute la timpul de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Coaceți la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau până când se rumenesc și clocotesc și peștele este gătit (verificați împingând un cuțit în pește, carnea ar trebui să se descuameze ușor). S-ar putea să doriți să terminați rarebitul de sub grătar pentru a rumeni mai mult blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Serviți direct din vas.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele afumat poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Revista