Pește afumat și roșii cherry rarebit
Rețeta de pește afumat și roșii cherry rarebit poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 664 calorii, 48G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $6.38 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 50 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cheddar, făină, file de cod și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rarebit de eglefin afumat, Tinapa (pește afumat), ouă sărate și roșii de primăvară, și Piața fermierului roșii Cherry ou de busuioc, Ottomanelli afumat Bac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 170C / convențional 190C / gaz
Pentru a face sosul rarebit, topiți untul într-o cratiță grea și amestecați făina și sosul Worcestershire. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați încet laptele până se combină. Reveniți la foc și aduceți încet la fierbere, amestecând sau șoptind constant. Se fierbe timp de 2 minute, apoi se amestecă brânza rasă și muștarul, se condimentează bine cu sare și piper și se lasă deoparte.
Pentru pește, topiți o treime din unt într-o tigaie mare antiaderentă, adăugați usturoiul și gătiți până se colorează. Adăugați imediat roșiile și aruncați-le cu untul de usturoi, gătind suficient cât să se încălzească. Introduceți amestecul în baza unui vas de copt superficial (un vas dreptunghiular de 28 x 22 cm este ideal) și întindeți-l într-un strat uniform. Topiți jumătate din untul rămas în tigaie și adăugați o parte din spanac, gătiți la foc mare până se ofilesc, apoi răsturnați într-o strecurătoare. Repetați cu restul de unt și spanac, apoi apăsați spanacul pentru a scurge orice exces de lichid, condimentați cu sare, piper și nucșoară și aranjați pentru a acoperi stratul de roșii. Apoi acoperiți cu fileurile de pește.
Încălziți sosul rarebit și lingurați uniform peste pește, întinzându-l cu spatele unei linguri, astfel încât peștele să fie complet acoperit, apoi presărați peste brânza rasă. (Vasul poate fi acum înghețat până la 1 lună. Pentru a găti, dezghețați în cuptorul cu microunde sau peste noapte în frigider și continuați așa cum este menționat adăugând încă 10 minute la timpul de gătit.)
Coaceți la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau până când se rumenesc și clocotesc și peștele este gătit (verificați împingând un cuțit în pește, carnea ar trebui să se descuameze ușor). S-ar putea să doriți să terminați rarebitul de sub grătar pentru a rumeni mai mult blatul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele afumat poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.