Pește afumat și roșii cherry rarebit

Pește afumat și roșii cherry rarebit
Rețeta de pește afumat și roșii cherry rarebit poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 664 calorii, 48G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $6.38 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 50 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cheddar, făină, file de cod și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rarebit de eglefin afumat, Tinapa (pește afumat), ouă sărate și roșii de primăvară, și Piața fermierului roșii Cherry ou de busuioc, Ottomanelli afumat Bac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 170C / convențional 190C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a face sosul rarebit, topiți untul într-o cratiță grea și amestecați făina și sosul Worcestershire. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați încet laptele până se combină. Reveniți la foc și aduceți încet la fierbere, amestecând sau șoptind constant. Se fierbe timp de 2 minute, apoi se amestecă brânza rasă și muștarul, se condimentează bine cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pentru pește, topiți o treime din unt într-o tigaie mare antiaderentă, adăugați usturoiul și gătiți până se colorează. Adăugați imediat roșiile și aruncați-le cu untul de usturoi, gătind suficient cât să se încălzească. Introduceți amestecul în baza unui vas de copt superficial (un vas dreptunghiular de 28 x 22 cm este ideal) și întindeți-l într-un strat uniform. Topiți jumătate din untul rămas în tigaie și adăugați o parte din spanac, gătiți la foc mare până se ofilesc, apoi răsturnați într-o strecurătoare. Repetați cu restul de unt și spanac, apoi apăsați spanacul pentru a scurge orice exces de lichid, condimentați cu sare, piper și nucșoară și aranjați pentru a acoperi stratul de roșii. Apoi acoperiți cu fileurile de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Încălziți sosul rarebit și lingurați uniform peste pește, întinzându-l cu spatele unei linguri, astfel încât peștele să fie complet acoperit, apoi presărați peste brânza rasă. (Vasul poate fi acum înghețat până la 1 lună. Pentru a găti, dezghețați în cuptorul cu microunde sau peste noapte în frigider și continuați așa cum este menționat adăugând încă 10 minute la timpul de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
6
Coaceți la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau până când se rumenesc și clocotesc și peștele este gătit (verificați împingând un cuțit în pește, carnea ar trebui să se descuameze ușor). S-ar putea să doriți să terminați rarebitul de sub grătar pentru a rumeni mai mult blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Serviți direct din vas.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele afumat poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Revista