Pește Afumat Răspândit

Pește Afumat Răspândit
Răspândirea peștelui afumat este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 113 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, boia de ardei, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Somon Afumat Răspândit, Păstrăv Afumat Răspândit, și Răspândire De Stridii Afumate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați peștele afumat în bucăți de 1in (2,5 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește AfumatPește Afumat
2
Așezați într-un robot de bucătărie și adăugați brânza, sucul de lămâie și hreanul. Pulsează până se omogenizează. Condimentați cu piper și mai mult hrean, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați până la răcire, cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BrânzăBrânză
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se transferă într-un bol de servire și se presară cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bine cu pâine prăjită melba, felii prăjite de pâine integrală sau bucăți de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melba ToastMelba Toast
BaguetteBaguette
PâinePâine
BoabeBoabe
1
Anghilă Afumată
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghilăAnghilă
2
Spread: încercați să faceți răspândirea cu anghilă afumată, o delicatesă tradițională olandeză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AnghilăAnghilă
3
articol var
4
Type_27_data = {};
5
articol
6
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista