Pește aburit cu microunde cu conținut scăzut de grăsimi în stil asiatic

Peștele aburit cu microunde cu conținut scăzut de grăsimi în stil asiatic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 1 și costă 5,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 409 calorii, 65g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pastă de chili, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Asiatice Pește Aburit, și Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele pentru marinată, cu excepția untului de arahide, într-un castron mic sau cană. Gust pentru a verifica condimentele.Dacă adăugați untul de arahide, adăugați-l în amestec și amestecați pentru a crea o pastă groasă.
Se întinde peste fileuri de pește congelate sau proaspete.Puneți fileurile pe o farfurie cu capac pentru cuptorul cu microunde sau așezați-le într-un recipient acoperit puțin adânc (dar asigurați-vă că poate scăpa puțin din abur). Dacă peștele este înghețat, gătiți la mare timp de cel puțin 6-7 minute (în funcție de grosimea peștelui). Dacă este dezghețat, aproximativ 4-5 minute ar trebui să fie suficiente. Acest lucru se va schimba în funcție de cuptorul cu microunde, așa că verificați peștele verificând culoarea din Centrul fileului (ar trebui să fie opac).
Se servește cu orez și o salată crocantă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.