Pește aburit cu ghimbir

Pește aburit cu ghimbir
Peștele aburit cu ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $5.12 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă verde, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pește aburit cu ghimbir, Pește Aburit Cu Ghimbir, și Pește întreg aburit cu Scallions și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Puneți un coș mare de aburi din bambus sau metal peste o tigaie cu apă clocotită la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Zdrobiți feliile de ghimbir cu partea plată a unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Așezați usturoiul și jumătate din fiecare ghimbir și scallions pe o farfurie care se va potrivi în interiorul aburului. Scorați pielea de pește de câteva ori cu un cuțit; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Așezați peștele cu pielea în sus pe farfurie, stropiți cu 2 lingurițe de ulei de susan și presărați zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Puneți placa în abur.
6
Se amestecă sosul de soia și vinul de orez și se toarnă peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Acoperiți și aburiți peștele până când este gătit, 6 până la 12 minute, în funcție de grosime. Scoateți cu grijă placa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Adăugați mazărea de zăpadă la abur, condimentați cu sare, acoperiți și gătiți până la verde strălucitor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
(tub Mare)(tub Mare)
9
Transferați peștele într-un platou, lingurați sucurile deasupra și presărați cu restul de scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
10
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de susan și uleiul de arahide într-o tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați ghimbirul rămas și gătiți până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
12
Se toarnă uleiul fierbinte peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
Ferma noastră MacMurray 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar de la îmbătrânirea butoiului.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista